Portal JKP Pogrebno Subotica - Poziv građanima - Podizanje zida In memoriam u Kerskom groblju
  • Lorem ipsum dolor 1

  • Lorem ipsum dolor 2

  • Lorem ipsum dolor 3

  • Lorem ipsum dolor 4

  • Lorem ipsum dolor 5

POZIV GRAĐANIMA

Nadzorni odbor Javnog komunalnog poduzeća "Pogrebno" Subotica je na svojoj sjednici održanoj dana 19. ožujka 2018. godine donio Odluku o podizanju In memoriam zida u okviru Kerskog groblja, imajući u vidu želju poduzeća da se na prigodan način sačuva uspomena na sahranjene u parcelama općih grobova (raka) broj 6 i 7 u okviru Kerskog groblja koje parcele su temeljem Odluke o obavještavanju građana o poništavanju parcela općih grobova (raka), objavljene u sredstvima lokalnog informiranja tijekom 2000. godine, donijete sukladno članku 58. i 59. Odluke o uređenju i održavanju groblja i sahranjivanju ("Službeni list općine Subotica", broj 13/98) i odluke Upravnog odbora Javnog komunalnog poduzeća "Pogrebno" Subotica s 53. sjednice održane dana 18. travnja 2000. godine, poništene te ovim putem POZIVAMO sve obitelji, potomke, srodnike odnosno nasljednike te prijatelje, poznanike i druge zainteresirane osobe da se osobno jave u poslovne prostorije Javnog komunalnog poduzeća "Pogrebno" Subotica svakog radnog dana tijekom radnog vremena radi davanja pisane Izjave o identitetu odnosno imenu, prezimenu te godinama rođenja i smrti osoba koje su bila sahranjene u predmetnim parcelama, radi upisa njihovog imena na pločama koje će biti postavljene na In memoriam zidu.

Radovi na podizanju In memoriam zida započet će do kraja travnja, a postavljanje prvih ploča s upisanim pokojnicima sahranjenim u parcelama općih grobova (raka) broj 6 i 7 u okviru Kerskog groblja, do sredine 2018. godine, sve sukladno dinamici davanja Izjava u poduzeću.

Sve radove u cijelosti financira Javno komunalno poduzeće "Pogrebno" Subotica.

Opreza radi, upozoravamo da će za slučaj da se upis imena na In memoriam zidu ospori od strane bilo koje osobe odnosno naknadno utvrdi da je upis bio neosnovan, Javno komunalno poduzeće "Pogrebno" Subotica uklanjati takve upise o trošku podnositelja zahtjeva, odnosno davatelja Izjave temeljem koje je upis izvršen, koji davanjem Izjave prihvaća obvezu snositi troškove uklanjanja.

 

 




Poštovani posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".



Poštovani posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".