Portal JKP Pogrebno Subotica - Digitalizovano groblje Dudova šuma
  • Lorem ipsum dolor 1

  • Lorem ipsum dolor 2

  • Lorem ipsum dolor 3

  • Lorem ipsum dolor 4

  • Lorem ipsum dolor 5

A szabadkai “Temetkezési” KKV, a szerb Ortodox egyházközösséggel karöltve elvégezte az “Epres erdei” temető feltérképezését és az adatok digitalizálását. A project végrehajtásával megbízott személy Nenad Marinković, aki a portál adminisztrátora is egyben. www.pogrebno.rs. A megvalósított projektnek az volt a célja, hogy egységes temetkezési jegyzéket hozzunk létre az Epres erdei temető egyházi és polgári részére vonatkozólag is. Ezzel kívántuk lehetővé tenni, hogy a polgárok internet segítségéve mielőbb megtalálják szeretteik sírját. A szolgáltatás tartalmát és funkcionalitását szem előtt tartván elmondhatjuk, hogy nem csak az országban, hanem az egész régióban is újdonságnak számít. A polgárok most, az arra illetékes személyek megkérdezése nélkül, önállóan és gyorsan megtalálhatják azt a sírhelyet, ahol halottaikat eltemették. Az alkalmazás hasznos azoknak a számára is, akik külföldről érkeznek és eddig igen nagy erőfeszítésükben került, hogy megtalálják hozzátartozójuk, vagy barátjuk, ismerősük sírját. A rendszerbe be lehet jutni maroktelefonon és tabletten keresztül is, ami ugyancsak arra szolgált, hogy a polgárok minél jobban feltalálják magukat a temetőben. A rendszernek nagy hasznát veszik a közvállalat foglalkoztatottjai is, akik az elhunytak adatainak begyűjtésén és a nyilvántartás elkészítésén munkálkodnak. A rendszert állandó jelleggel frissítik, minek eredményeként az érdeklődőknek az Epres erdei temetővel kapcsolatos legfrissebb adatok is rendelkezésére állnak majd. Ezzel a projekttel Szabadka történelmi múltját igyekszünk megőrizni és elérhetővé tenni az érdeklődők számára.




Poštovani posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".



Poštovani posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".