Portal JKP Pogrebno Subotica - FELHÍVÁS A POLGÁROKNAK
  • Lorem ipsum dolor 1

  • Lorem ipsum dolor 2

  • Lorem ipsum dolor 3

  • Lorem ipsum dolor 4

  • Lorem ipsum dolor 5

FELHÍVÁS A POLGÁROKNAK

A SZABADKAI “Temetkezési” KKV Felügyelő bizottsága, a 2018. március 19. megtartott ülésén határozatot hozott, a Rókus temetőben levő In memoriam fal megépítéséről.

A közvállalat ezzel az intézkedéssel kívánt emléket állítani azoknak az elhunytaknak, akiket a 6. és 7.  számú parcellák területén temettek el. Mint ismeretes ezeket a parcellákat a vonatkozó határozat értelmében a 2000. év folyamán felszámolták. Az erre vonatkozó határozatot a Temetőrendezési, karbantartási és temetkezési határozat 58. és 59. szakaszának (“Szabadka városának Hivatalos közlönye” 13/98 sz. valamint a szabadkai “Temetkezési” KKV Igazgató bizottsága 2000. április 18. megtartott ülésén elfogadott határozatának értelmében hozták meg. FELHÍVJUK a hozzátartozók, az utódok, a családtagok, az örökösök, az ismerősök és más érdekelt személyek figyelmét, hogy munkanapon személyesen keressék fel a szabadkai “Temetkezési” KKV hivatali helyiségeit és írásos nyilatkozattal igazolják a fenti parcellák területén eltemetett polgárok személyazonosságát, családi és utónevét, valamint születési és halálozási dátumát, hogy az adatokat felírhassák az In memoriam falon elhelyezendő névjegytáblákon.  

Az In memoriam fal építésének munkálatai április végén kezdődnek meg, a Rókus temető 6. és 7. parcelláján eltemetett polgárok adatait tartalmazó táblák elhelyezése pedig, 2018. közepén kezdődik meg, attól függően, hogy milyen ütemben folyik a nyilatkozatok felvétele.  
A munkálatokat teljes egészében a szabadkai “Temetkezési” KKV pénzeli.
Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy amennyiben az In memoriam falon elhelyezett bármelyik nevet, vagy adatot megcáfolják, vagy utólag bizonyítást nyer, hogy helytelen - nem felel meg a valóságnak, a közvállalat a feliratot eltávolítja. Ennek költségét pedig, annak a személyek kell megtérítenie, akitől az adatok származnak. A nyilatkozat megtételével ugyanis a nyilatkozattevő kötelezettséget vállal, hogy téves adatszolgáltatás esetén kiegyenlíti a tábla eltávolításakor keletkező költségeket.

 

 




Poštovani posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".



Poštovani posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".