Portal JKP Pogrebno Subotica - Naša akta
  • Lorem ipsum dolor 1

  • Lorem ipsum dolor 2

  • Lorem ipsum dolor 3

  • Lorem ipsum dolor 4

  • Lorem ipsum dolor 5

Skupština grada Subotica je na svojoj 8. sednici održanoj dana 27.02.2017. donela Rešenje o davanju saglasnosti na Program poslovanja JKP Pogrebno Subotica za 2017. godinu, koji je Nadzorni odbor preduzeća usvojio dana  31. januara 2017. godine.

Informator o radu JKP Pogrebno objavljen je saglasno odredbama člana 39. Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja („Službeni glasnik RS“, br. 120 / 04, 54 / 07, 104 / 09 i 36 / 10) i Uputstva za izradu i objavljivanje Informatora o radu državnog organa („Službeni glasnik RS“, br. 68 / 10).

Informator sadrži podatke koji su od značaja za sadržinu, obim i način ostvarivanja prava zainteresovanih lica na pristup informacijama od javnog značaja.

Cilj objavljivanja Informatora je informisanje javnosti o dokumentima i informacijama koje poseduje JKP Pogrebno u okviru delokruga rada.

Informator o radu JKP Pogrebno možete preuzeti klikom na sledeći link:
Poštovani posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".Poštovani posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".