Portal JKP Pogrebno Subotica - Digitalizovano groblje Dudova šuma
  • Lorem ipsum dolor 1

  • Lorem ipsum dolor 2

  • Lorem ipsum dolor 3

  • Lorem ipsum dolor 4

  • Lorem ipsum dolor 5

JKP Pogrebno Subotica je u suradnji sa Srpskom Pravoslavnom crkvom provelo mapiranje i digitalizaciju groblja Dudova šuma. Realizator projekta je Nenad Marinković, koji je inače i administrator Portala www.pogrebno.rs. Namjera realiziranog projekta je bila uspostaviti jedinstveni registar groblja i grobnih mjesta za crkveni i gradski dio u Dudovoj šumi, kako bi se putem interneta omogućila njihova laka pretraga. Po sadržaju i funkcionalnosti samog servisa, slobodno se može reći da on predstavlja novinu ne samo u državi već i u regiji. Građani od sada mogu samostalno, bez da se obraćaju referentima i zaposlenicima na groblju, jednostavno i brzo pronaći i posjetiti traženo grobno mjesto. Aplikacija je korisna i za posjetitelje koji dolaze iz drugih država i nije im do sada bilo jednostavno pronaći grobna mjesta svojih poznanika, prijatelja ili rodbine koje žele posjetiti. Sustav je kompatibilan s pametnim telefonima i tablet uređajima, tako da omogućava lako snalaženje na groblju. Aplikacija je vrlo primjenjiva u svakodnevnoj operativi za zaposlenike u JKP Pogrebno Subotica i u SPC Subotica, koji rade na prikupljanju i održavanju očevidnika o pokojnicima.




Poštovani posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".



Poštovani posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".