Portal JKP Pogrebno Subotica - Informacije
  • Lorem ipsum dolor 1

  • Lorem ipsum dolor 2

  • Lorem ipsum dolor 3

  • Lorem ipsum dolor 4

  • Lorem ipsum dolor 5

Sahrana

 

Ako dođe do smrtnog slučaja u kući, Vaši postupci su sledeći:

Prijava smrtnog slučaja kod hitne pomoći na tel. 194 ili u prigradskim mestima kod kvartovnog lekara.

Posle odlaska hitne pomoći ili kvartovnog lekara zbog ustanovljavanja smrtnog slučaja i dobijanja lekarske    potvrde o uzroku i vremenu smrti, pozovite dežurni telefon JKP „POGREBNO” 024/66-55-44 ili mobilni 062/66-55-40.

 

Ako dođe do smrtnog slučaja u bolnici, Vaši postupci su sledeći:

1.  Podići potvrdu o uzroku smrti koja se dobija na odeljenju gde se desio smrtni slučaj.

2.  Po dobijanju potvrde o uzroku smrti, dolazi se u JKP „POGREBNO“ da se zakaže sahrana.

3.  Odelo se predaje na patologiji za vreme radnog vremena od 7 časova do 12 časova i 30 minuta

 

Sahrane se obavljaju svakog dana, izuzev nedelje, prvog dana državnog praznika i za verske praznike, na svih deset gradskih grobalja. Za zakazivanje sahrane je potrebna sledeća dokumentacija

1. Lekarski papiri o uzroku smrti ili izvod matične knjige umrlih ako je smrt nastala van teritorije Grada Subotice

2. Lične karte kupca

3. Knjižica od grobnice ili potvrda o grobnom mestu

4. Ček od penzije ako je preminuli penzionisano lice.

Sahrana se zakazuje sa sa navedenim dokumentima u dogovoru sa porodicom preminulog, ali mora proći najmanje 24 sata od nastupanja smrti radi dobijanja termina sahrane.

Ukoliko porodica preminulog ne poseduje grobno mesto može isto rešiti kod zakazivanja sahrane u službenim prostorijama JKP „POGREBNO“ za sva grobalja kojima upravljamo.

 

Umanjenje troškova

Na osnovu ugovora JKP "Pogrebno" i Republičkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje zaposlenih i Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje samostalne delatnosti:

-  Uz ček od penzije Republičkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje zaposlenih i fotokopije izvoda iz matične knjige umrlih, umanjujemo račun pogrebne opreme za 44.107,00 dinara.

-  Uz ček od penzije Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje samostalne delatnosti i fotokopije izvoda iz matične knjige umrlih, umanjujemo račun pogrebne opreme za 44.107,00 dinara.

-  Uz ček od penzije Republičkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje zemljoradnika i fotokopije izvoda iz matične knjige umrlih, umanjujemo račun pogrebne opreme za 44.107,00 dinara.

-  Uz člansku knjižicu udruženja penzionera „Elizijum članarina“, fotokopiju izvoda iz matične knjige umrlih, fotokopija lekarskih papira  umanjujemo račun pogrebne opreme za 45.000,00 dinara.

 

Transportne usluge

Transportna služba JKP "POGREBNO", vrši prevoz u lokalu, prigradskim mestima, zemlji i inostranstvu specijalnim pogrebnim vozilima.

Ugovaranje transportnih usluga vrši se neposredno preko dežurnog telefona 024/66-55-44, mobilnog 062/66-55-40 ili lično u prostorijama JKP „Pogrebno“sa sedištem Trg žrtava fašizma broj 1.

Dokumentaciju u inostranstvu obezbeđuje JKP Pogrebno Subotica.

Vršimo uslugu obezbeđivanja kompletne dokumentacije o umrlom licu za potrebe prevoza kako u zemlji tako i u inostranstvu.

 

Kremacija

 

JKP Pogrebno vrši uslugu organizacije kremacije u Novom Sadu ili Beogradu po želji porodice preminulog.

Potrebna dokumentacija za kremaciju obezbeđuje se u JKP Pogrebno Subotica..
Poštovani posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".Poštovani posetioci, radi poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".


porn